Vakantie in Normandie : promoties , speciale aanbieding , niet duur verblijf en goed plan of een weekendje weg in Frankrijk

Vakantie in Normandie : promoties , speciale aanbieding en goed plan
Home
Charmant Hotel
Park van het hotel
Gepersonaliseerd decor
Kamers & suites
Speciale aanbieding
Activiteiten nabij het hotel
D-Day stranden in Normandië
Kastelen in de Calvados
Gastronomisch restaurant
Seminaries in Normandië
Vrijetijd voor conferentie
Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Vakanties & week-ends in Normandië

Lente, zomer, herfst of winter, het hotel biedt een verblijf in Normandië voor alle seizoenen en voor allerlei thema’s.
Van een "borduurvakantie" op het thema van het befaamde wandtapijt van Bayeux tot aan een "cocooning vakantie" vol verrassingen, alles is mogelijk. En natuurlijk viert men op het hotel ook Kerst, Oud- en Nieuwjaar en Valentijnsdag.
In het voorjaar staat een verblijf in Normandië in het teken van tuinen: "de natuurlijke tuin van de Marettes" in Amblie (7km) is een wonderlijke groentetuin in paraboolvorm; de “tuinen van Castillon” (15 km) zijn opgebouwd uit een serie van kleinere tuinen met terrassen. Een verblijf rijk aan cultuur en natuur in het voorjaar in Normandië.
De zomer is het seizoen van de festivals : in het hart van het Normandië van Willem de Veroveraar houdt het historische stadje Bayeux middeleeuwse feesten, met een heuse middeleeuwse markt waar schouwspelen het zomerse straatbeeld verlevendigen.
De herfst biedt de gelegenheid om, na alle zomerfeesten, Normandië in alle rust te ontdekken. Een vakantie met het accent op de natuur, met een bezoek aan de Bessin, te voet of per boot. Een vakantie voor fijnproevers, met een bezoek aan de locale producenten van cider, calvados of Normandische kaas.
In de winter heeft het hotel arrangementen voor Kerst, Oud en Nieuw bij kaarslicht en een speciaal Valentijnsdiner met muzikale omlijsting.
Een verblijf in Normandië kan altijd: voor alle seizoenen en alle thema’s zijn er ideeën.
"Borduurvakantie", ter ere van het befaamde wandtapijt van Bayeux, waarbij u uitgenodigd wordt om de "Bayeux steek" te leren onder leiding van een beroepsborduurster.
"Natuur- en tuinvakantie", omringd door schitterende tuinen biedt het hotel het gehele jaar door ideeën voor een verblijf in Normandië.

Routebeschrijving
reserveringenPrijzen & reserveringen
Vakantie in Normandie : promoties , speciale aanbieding en goed plan
Vakantie in Normandie : promoties , speciale aanbieding en goed plan