Kastelen in de Calvados : toerisme in Frankrijk nabij een luxehotel die lid van " Symboles de France"

Kastelen in de Calvados : toerisme in Frankrijk nabij een luxehotel
Home
Charmant Hotel
Park van het hotel
Gepersonaliseerd decor
Kamers & suites
Speciale aanbieding
Activiteiten nabij het hotel
D-Day stranden in Normandië
Kastelen in de Calvados
Gastronomisch restaurant
Seminaries in Normandië
Vrijetijd voor conferentie
Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Kastelen in de Calvados

De Manoir de Mathan is lid van "Symboles de France". Rondom het hotel met charme en karakter liggen vele kastelen, die een omweg waard zijn. De in de nabije omgeving gelegen kastelen van Creully en van "Fontaine Henry" getuigen van de uitzonderlijke architectonische rijkdom van het gebied.
Bayeux, gelegen op enkele kilometers afstand van de "Manoir de Mathan" heeft een historisch centrum en is een architectonische must. U bezoekt er het museum van de koningin Mathilde en het museum van de borduurkunst, typisch voor Bayeux.
In Caen zijn de beroemde abdijen, zoals de "Abbaye aux Hommes" en de "Abbaye aux Dames" en de kathedraal een bezoek waard. Ook het kasteel van Willem de Veroveraar, een statige ruïne van grote historische betekenis is nauw verbonden met het verleden van Normandië.
Het hotel ligt in het hart van de Bessin, tussen Caen en Bayeux, en is een uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan kastelen, tuinen en monumenten.
De prachtige aan de kust gelegen villa’s zijn in een totaal verschillende stijl gebouwd en zijn eveneens een bezoek waard. Deze zomer- of weekendverblijven van 19e eeuwse welgestelde families zijn een plezier voor het oog.

Routebeschrijving
reserveringenPrijzen & reserveringen
Kastelen in de Calvados : toerisme in Frankrijk nabij een luxehotel
Kastelen in de Calvados : toerisme in Frankrijk nabij een luxehotel