Hotel en restaurant tussen de Bessin en de Parelmoerkust ; activiteiten aan zee en op het strand in de Calvados

Home
Charmant Hotel
Park van het hotel
Gepersonaliseerd decor
Kamers & suites
Speciale aanbieding
Activiteiten nabij het hotel
D-Day stranden in Normandië
Kastelen in de Calvados
Gastronomisch restaurant
Seminaries in Normandië
Vrijetijd voor conferentie
Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Activiteiten nabij het hotel

De Manoir is een charmant hotel met restaurant in de Bessin-streek in Normandië. Vanwege de strategische ligging tussen het platteland en de zee biedt het diverse mogelijkheden voor activiteiten in de natuur.
Het hotel ligt op 5 km van de kust en dus kan uw schepnetje mee voor de schelpen van de Parelmoerkust ; van deze laatse serveert het restaurant enkele specialiteiten.
Handdoeken in de tas voor een uitstapje naar Ouistreham met zijn parmantige strandcabines en zijn kite-surf voor als de wind opsteekt.
Stoere laarzen voor een wandeling in Port-en-Bessin met een rondleiding door de haven en over het wad bij eb, woonplaats van schelpen en zeeanemonen.
De roman de Renart werd geschreven in de Bessin-streek in de 12e eeuw : nabij het hotel-restaurant vindt u meerdere wandelpaden die uitnodigen tot een ontdekkingsreis door de geheimen van Normandië.
Niet ver van de beschermde natuurgebieden van de Cotentin en de Bessin is het goed rusten in het hotel en restaurant na een actieve dag waarin vogels, flora en landschappen van de Bessin de hoofdmoot vormen. Het moerasgebied van de Cotentin leent zich tevens voor een ontdekkingsreis per boot.

Routebeschrijving
reserveringenPrijzen & reserveringen
Hotel en restaurant nabij de Bessin voor activiteiten aan zee
Hotel en restaurant nabij de Bessin voor activiteiten aan zee