Professionele recreaties tussen Bayeux en de Parelmoerkust : vrijetijd conferentie in een hotel restaurant direkt aan zee

Vrijetijd en professionele recreaties tussen Bayeux en de Parelmoerkust
Home
Charmant Hotel
Park van het hotel
Gepersonaliseerd decor
Kamers & suites
Speciale aanbieding
Activiteiten nabij het hotel
D-Day stranden in Normandië
Kastelen in de Calvados
Gastronomisch restaurant
Seminaries in Normandië
Vrijetijd voor conferentie
Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Vrijetijd voor conferentie

Het hotel met conferentiezaal in Normandië, ligt op 3 km afstand van het strand van Asnelles : van februari tot november biedt de Strandzeilclub aan bezoekers of aan conferentiegangers de mogelijkheid om over het strand van Normandië te surfen. Op 15 km afstand van het hotel en met uitzicht over zee ligt de beroemde Omaha Beach Golfclub, de trots van Normandië; geopend van maart tot december voor hen die hun swing willen perfectioneren.
Avonds verplaatst de bedrijvigheid zich naar het biljart en de bowlingbaan. De Bowlingclub ligt dicht bij het hotel en is het hele jaar geopend voor bezoekers, met de mogelijkheid voor privé-avonden voor conferentiegangers.
Normandië is de streek van de stoeterijen. Op 7 km afstand van het hotel organiseert Courseulles trektochten per paard in de natuur of over het strand, voor bezoekers en conferentiegangers. Zonsondergang boven zee: grenzeloos genieten.
Normandië is de streek van de fijnproevers. Op 3 km van het hotel ligt de Calvadosienne, die oesters in volle zee kweekt; al naar gelang de getijden zijn deze het hele jaar door te bezoeken. Ook vindt u in Asnelles volgens oud recept vervaardigde zandkoekjes. Rondleidingen voor bezoekers en conferentiegangers. Cider, appellikeur en perenlikeur kunt u proeven bij de locale producenten. En natuurlijk vergeten we niet de Normandische camembert of de typische caramels, vervaardigd in Isigny, op een half uur afstand van het hotel.
Het hotel, versterkte boerderij uit de 13e eeuw, ligt op 12 km van Bayeux in Normandië. Met haar oude straatjes en vakwerkhuizen, cathedraal en wandtapijt van koningin Mathilde, vertelt Bayeux de geschiedenis van Normandië in de Middeleeuwen. Met familie of in het kader van een conferentie, een bezoek aan het oude Bayeux in gezelschap van een officiële gids biedt een kijk op het leven in het Normandië ten tijde van Willem de Veroveraar. Voor de kinderen is er Festiland in Caen, voor een ludieke verkenning van de geschiedenis van Normandië.

Routebeschrijving
reserveringenPrijzen & reserveringen
Vrijetijd en professionele recreaties tussen Bayeux en de Parelmoerkust
hotel in normandie met conferentie en seminarzaal