Chef van het gastronomisch restaurant nabij Bayeux in de Calvados : culinair restaurant (op 600m van het hotel)

Gastronomisch restaurant nabij Bayeux in de Calvados
Home
Charmant Hotel
Park van het hotel
Gepersonaliseerd decor
Kamers & suites
Speciale aanbieding
Activiteiten nabij het hotel
D-Day stranden in Normandië
Kastelen in de Calvados
Gastronomisch restaurant
Seminaries in Normandië
Vrijetijd voor conferentie
Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Restaurant op loopafstand (600m)

De Manoir de Mathan beschikt over een ontbijtzaal en het culinair hoogstaande restaurant ligt op loopafstand (600m).
De chef-kok, Bruno Champion, is opgeleid in beroemde restaurants. Sinds zijn terugkeer in Normandië baseert hij zich op streekproducten bij het bereiden van traditionele en lichte gerechten, met een hedendaags accent.
In 2002 behaalde hij een prijs tijdens de Franse culinaire kampioenschappen, georganiseerd door "Logis de France" en nog altijd serveert Bruno Champion zijn beroemde kaasterrine met Calvados en stukjes appels.
Op de kaart staan verfijnde en originele gerechten, zoals een aardappeltaartje met warme ganzenlever en een lichte truffelsaus of het zeeassortiment met garnalen, bonte kamschelpen en knapperige fijn gesneden groenten. Of het vleespalet, met lamsvlees, rundvlees en eendenfilet met drie sauzen, met besjes, "crème fraîche" of Calvados : het goede Normandische leven !
Het hotel ligt op enkele kilometers afstand van de zee: op de kaart vindt u een assiette des baux de la criée met zeeduivel, tarbot et langoustines, geserveerd met truffelboter : eenvoudigweg voortreffelijk...
Ook de dessertkaart is typisch Normandisch. U vindt er de ovenappel met Calvados moelleux (zachte chocolade), met karamelijs met een lichte smaak van gezouten boter.
Regelmatig verandert de kaart van het culinair hoogstaande restaurant van het hotel, met appels, Calvados en Normandische cider als tijdloze culinaire inspiratiebronnen.

Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Gastronomisch restaurant nabij Bayeux in de Calvados
Gastronomisch restaurant nabij Bayeux in de Calvados