Conferenties met overnachtingsmogelijkheden in de Calvados : seminariezalen voor 40 / 100 personen , culinair hoogstaand restaurant

Conferenties en seminaries met overnachtingsmogelijkheden in de Calvados
Home
Charmant Hotel
Park van het hotel
Gepersonaliseerd decor
Kamers & suites
Speciale aanbieding
Activiteiten nabij het hotel
D-Day stranden in Normandië
Kastelen in de Calvados
Gastronomisch restaurant
Seminaries in Normandië
Vrijetijd voor conferentie
Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Conferenties en seminars in Normandië
De conferentie- en seminarzalen liggen op loopafstand (600m) van de Manoir de Mathan. U kunt er drie zalen huren, voor seminars met 45/60 personen en twee kleine salons, voor vergaderingen met 10/25 personen.
Het hotel , in Normandië, beschikt over 3 conferentiezalen : de "Kapittelzaal" , met een capaciteit van 100 personen, de "Gewelfzaal", voor 60 personen en de "Mathilde-zaal" voor conferenties tot 45 personen.
Als alternatief zijn er twee kleinere zalen voor vergaderingen van 10-25 personen.
De prijs voor de conferentiezalen is inclusief faciliteiten zoals notitiebord, overhead-projector, videorecorder en TV. Ander materiaal is op aanvraag leverbaar. Tevens zijn er mogelijkheden voor het huren van personenauto’s, busjes of taxi's.
Voor conferenties van meerdere dagen heeft het hotel 34 volledig toegeruste kamers, en de nabij gelegen (600 m) "Manoir de Mathan" heeft indien nodig 12 extra kamers ter beschikking.
De kamers met douche of bad zijn uitgerust met satelliet-TV. Voor uw conferenties kan het hotel, al naar gelang uw budget, voor de volgende welkomstgeschenken zorgen: calvados, appellikeur, cider, caramels, camembert... alles is mogelijk.
Conferenties kunnen worden opgeleefd met sportieve en/of culturele evenementen : het hotel in de Bessin in Normandië biedt diverse mogelijkheden.
Culturele uitstapjes naar Bayeux in gezelschap van een professionele gids, rondleiding door Normandië en de D-Day stranden of sportieve activiteiten.

Routebeschrijving
Prijzen & reserveringen
Conferenties en seminaries met overnachtingsmogelijkheden in de Calvados
conferenties in een hotel met seminarzaal in normandie